Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/TaBetransz2018/web/wp-content/plugins/unyson/framework/helpers/general.php on line 1275
Karbantartás - TaBe-Transz Árufuvarozási és Környezetvédelmi Kft.
+36 30 400 8366+36 20 335 8490Írjon nekünk, info@tabe-transz.hu
+36 20 335 8490 +36 30 400 8366
Írjon nekünk info@tabe-transz.hu

Karbantartás

SZOLGÁLTATÁS

KARBANTARTÁS

Karbantartás szolgáltatásunk keretében vállaljuk:

  • Hulladék feldolgozásra alkalmas és egyéb berendezések telepítése, bérbeadása, javítása,  karbantartása
  • Erősáramú berendezések szerelése, üzemeltetése, karbantartása
  • Termelő berendezések, szerszámgépek telepítése, üzembe helyezése
ADR, hulladék szállítás, környezetvédelem, présgép, karbantartás

Iparági szolgáltatásainkkal hosszú távon tudjuk támogatni megbízóinkat. Megismerjük ügyfeleink hulladékkezelési és egyéb (termeléshez kapcsolódó) elképzeléseit, amellyel személyre szabott, kiszámítható és a lehető legkedvezőbb megoldást kínáljuk, amely hatékonyan csökkenti a környezetterhelést, valamint a termelés területén is jelentős költségcsökkenéssel jár.

Hulladékgazdálkodás keretén belül a legjobb minőségű hulladékkezelő gépeket ajánljuk, megtervezzük a legmegfelelőbbet az adott hulladék feldolgozására, és a beszerzését vagy akár bérbevételét is megoldjuk megbízóink helyett, ezen felül a gépek szállítását, telepítését is vállaljuk, a telepítését követően pedig komplex szervizhátteret, alkatrészellátást és a szakemberek szakmai tudásával tudunk azonnali rendelkezésére állni megbízóinknak, ezzel is biztosítva a kihelyezett gépek folyamatos, zavartalanul működő termelékenységét. Hatékony hulladéktömörítési megoldásaink megfelelnek a modern hulladékkezelési igényeknek.

Érezzük küldetésünknek egy élhetőbb környezet kialakítását!

Egyéb szolgáltatásaink