+36 30 400 8366+36 20 335 8490Írjon nekünk, info@tabe-transz.hu
+36 20 335 8490 +36 30 400 8366
Írjon nekünk info@tabe-transz.hu

Hulladékszállítás / Árufuvarozás

hulladékszállítás, környezetvédelem, présgép, karbantartás, ADR
SZOLGÁLTATÁS

HULLADÉKSZÁLLÍTÁS / ÁRUFUVAROZÁS

Hulladékszállítás tevékenységünkhöz a Pest Megyei Kormányhivataltól érvényes országos szintű engedéllyel rendelkezünk nem veszélyes hulladék szállítására. A Közlekedési Hatóságtól érvényes engedéllyel rendelkezünk belföldi árufuvarozáshoz.

Az árufuvarozási tevékenységhez szakmai irányító megbízása szükséges.

Szakmai irányító: az a személy, aki vezetőként, gazdasági társaság személyesen közreműködő tagjaként, vagy főállású alkalmazottként az árufuvarozási tevékenység szakmai irányítását ténylegesen és állandó jelleggel ellátja. Cégünk vezetői a Közlekedési Hatóság által kiállított szakmai minősítésű „Szakmai irányító” bizonyítvánnyal rendelkeznek, így mint saját mint más vállalkozás munkáját az árufuvarozás kapcsán szakértelemmel tudjuk ellátni és külsős/megbízott munkavégzőként elvállalni.

A hulladék kérdés, egyre nagyobb problémát okoz modern társadalmunkban. Ideje jobban odafigyelnünk az egyre csak halmozódó hulladékokra és azok felhasználására, a hulladékok elszállíttatására.

A hulladékszállítás fogalma a törvény alapján: a hulladék telephelyen kívüli mozgatása.

 

Jelenlegi szabályozás szerint a hulladékszállítás engedély köteles tevékenység, mellyel cégünk rendelkezik.

Hulladékszállítási engedély abban az esetben szükséges, ha a fuvarozó megbízás alapján szállítja a hulladékot A-pontból B-pontba és a hulladék nem kerül a tulajdonába.

A hulladékszállítás engedélyeztetésére vonatkozó legfontosabb követelményeknek eleget téve:

  • megfelelő szállító (nyerges vontató) járműveink vannak, melyek össz kapacitása elegendő a szállítandó hulladék mennyiségéhez;
  • környezetvédelmi felelősség biztosítással rendelkezünk minden lehetséges környezetvédelmi káresemény esetleges bekövetkezésére;
  • saját szakember, aki megfelelő környezetvédelmi végzettséggel rendelkezik, és aki nem csak saját cégünket képviseli hulladékszállítás következtében, hanem minden hulladékszállítás alkalmával a megbízóét is.
Egyéb szolgáltatásaink